sponsor gezocht

Mw. Bircea in Velt heeft jaren voor haar psychisch zieke moeder gezorgd en ook nog haar 5 kinderen opgevoed. Nu is moeder overleden en een van haar dochters heeft haar geluk in Italië gezocht. Hun twee kinderen woonden bij hun vader. Nu die voor een misdrijf in de gevangenis zit, heeft de politie de twee angstige jongetjes van 9 en 11 bij hun grootmoeder gebracht. Uiteraard doet ze haar uiterste best ook deze kinderen op te voeden hoewel ze zelf ook al bijna 60 is. 

in liefde opgenomen

Mevrouw Strimbu uit Copsa Mica is 57en de titel in liefde opgenomen is haar letterlijk op het lijf geschreven. Al drie jaar lang ontfermt ze zich over 4 geadopteerde kinderen met een groeistoornis. De meisjes van 22 en 19 en jongens van 16 en 14 jaar, zijn achter in de groei en mevrouw Strimbu probeert zo goed en zo kwaad als het gaat voor hen te zorgen. Zelf leeft ze van een kleine uikering dus enige hulp is meer dan welkom!

Voor deze Roemeense familie zoeken wij dringend een sponsor. Als u zelf of uw buren, vrienden, familie of vereniging wilt helpen, neem dan contact op.