sponsor gezocht

Mevr. Birciu in Blaj heeft na een behandeling aan borstkanker een oedeemarm overgehouden en kan daardoor maar erg weinig meer. Ze leeft samen met haar 67-jarige man en hun zoon en schoondochter met een zesjarig dochtertje. Voor de medische behandeling is veel geld nodig.

Vakantie in Roemenië ???

Kamers te huur in Turda.

Wilt u uw sponsorgezin bezoeken of uw vakantie in Roemenië doorbrengen?

Wij bieden u de mogelijkheid om een aantal kamers te huren in Turda (30 km ten zuidoosten van Cluj Napoca). U verblijft bij een Roemeense familie in huis. Uw kamer is volledig gemeubileerd en voorzien van televisie. Zij zullen u gastvrij ontvangen en spreken voldoende Engels (en zelfs een beetje Nederlands).

Mooi centraal gelegen in het westen van Roemenië, aan de voet van de Karpaten. Uitermate geschikt om naast bezoek aan uw gezinnen een aantal leuke uitstapjes te maken. Bijvoorbeeld naar de op loopafstand gelegen beroemde zoutmijn van Turda + de zoute baden. De zoutmijn is volledig gerenoveerd (met erg mooi zwembad) en wordt  druk bezocht door toeristen en mensen met astmatische klachten.

Ook de beroemde Cheile Turzii en de prachtige stad Cluj zijn een bezoek meer dan waard.

Tevens beschikbaar: Een vrijstaand vakantiehuis in het dorpje Geoagiu (40 km van de districtshoofdstad Alba Julia). Het huis is volledig ingericht (ruime woonkamer, keuken, badkamer en een wc ,2 grote slaapkamers) en biedt heel veel privacy. Het ligt midden in de adembenemende natuur en 5 km van het beroemde klooster van Rameti.

Inlichtingen en reservering: tel. 0511 – 463353 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.