sponsor gezocht

Mevr. Birciu in Blaj heeft na een behandeling aan borstkanker een oedeemarm overgehouden en kan daardoor maar erg weinig meer. Ze leeft samen met haar 67-jarige man en hun zoon en schoondochter met een zesjarig dochtertje. Voor de medische behandeling is veel geld nodig.

levensmiddelen

We brengen geen levensmiddelen naar Roemenië. U kunt bij ons standaardpakketten bestellen met levensmiddelen die in Roemenië worden ingekocht en ingepakt. Een pakket van ± 11 kg kost € 25,00 (incl. verpakking en transport) en bevat (westerse) koffie, waspoeder, toiletzeep, toiletpapier, shampoo, sperziebonen, vlees in blik, zonnebloemolie, margarine, rijst, griesmeel, pasta, chocola, vruchtensap, soep, biscuit, snoep, suiker en meel.

Op het opdrachtformulier vermeldt u hoeveel pakketten wij voor u moeten bezorgen en de code van uw Roemeense gezin. Geef voor ieder gezin de code op en het gewenste aantal pakketten (zie voorbeeldformulier).
Ook kunt u vrije pakketten bestellen. Wij zoeken hiervoor een passende bestemming en u kunt ervan opaan dat de ontvangers er heel blij mee zullen zijn.