Roemenië hoort bij de Europese Unie. Daar zal het land na verloop van tijd wel de vruchten van plukken, maar voorlopig merken te veel mensen daar helaas nog weinig van. Zij leven nog steeds onder de armoedegrens en hulp is hard nodig. Op het platteland, maar ook in de steden is het voor menigeen heel moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

U kunt meehelpen door:

  1. het sponsoren van een gezin of een alleenstaande aan wie u vier maal per jaar levensmiddelen, gebruiksgoederen of geld kunt sturen. Lees voor wie wij op dit moment hulp zoeken. Help mee en meld u aan.
  2. inleveren van nieuwe of gebruikte kleding. De kleding gaat naar bij mensen die zelf geen geld hebben om goede kleding te kunnen aanschaffen. Gebruikte kleding moet natuurlijk heel en schoon zijn en voor de transportkosten vragen wij een kleine vergoeding. U kunt de kleding inleveren bij een van onze inzameladressen.giften voor medicijnen en broodprojecten door eenmalig of regelmatig geld over te maken op IBANrekening NL08RABO0300407165 ten name van Stichting Groningen-Friesland-Drenthe voor Roemenië te Rolde. Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar n.l. onze stichting is in bezit van een ANBI beschikking vanaf 1 januari 2008. (Algemeen Nut Beogende Instantie)

Namens de Roemeense bevolking hartelijk dank voor uw steun!

Joomla templates by a4joomla